Randare 3D

Desi totul in jurul nostru este in 3D, mediul online este inca in 2D. Noi vrem insa sa schimbam asta.

Credem cu tarie, ca ideile tale merita ceva mai bun decat solutiile disponibile in acest moment in mediul online. Acesta este motivul pentru care am creat tururile virtuale randate. Pentru ca ne dorim sa aducem 3D-ul in online.

 

Randare 3DVine sub forma unui tur virtual ce iti permite vizionarea unei cladiri in “viitor” pentru un proiect aflat in stadiul de proiectare. Reprezinta o metoda de promovare excelenta pentru orice spatiu construit – vanzarea/inchirierea acestor spatii putand fi facuta anterior finalizarii constructiei.

Modelare 3D - Procesul de realizare a unei imagini incepe cu etapa denumita modelare, prin care fiecare element este “desenat” si construit. Pentru o detaliere cat mai precisa punem accent deosebit pe modelare. In aceasta etapa, feedback-ul clientului este foarte important.

Vizualizari arhitecturale - Destinatarii serviciilor de grafica 3D pot fi arhitecti, dezvoltatori imobiliari, agentii de publicitate sau agentii imobiliare.

Animatie 3D – Este solutia pentru o campanie publicitara de succes, videoclipul de prezentare al companiei etc.

 

Arhitectural visualisation - The recipients for the 3D graphic can be arhitects, real estate agents, advertising agents and the list can continue.

3D Animation - The solution for a successfull ad campaign, video presentation of the company.


Comments 2

  1. Pingback: Leap Motion lanseaza Planetarium- o noua aplicatie online

  2. Pingback: Audi lucreaza la realizarea primului test drive in realitate virtuala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *